Over HTI Verhuur

Vraag een gratis offerte aan

EEN BEGRIP

HTI Verhuur Wijchen is al meer dan 25 jaar een begrip in Wijchen. De voornaamste activiteiten bestaan uit het verhuren van bouw gerelateerde gereedschappen, aanhangers, rolsteigers, goederenliften en vele andere artikelen.

Daarnaast voorzien wij onze klanten in de inrichting van de bouwplaats. Hierbij wordt gedacht aan onder andere hekwerken, bouwstempels en steigers. Voor de laatstgenoemde beschikken wij over een intern projectbureau dat klanten gedurende het gehele traject begeleidt betreffende het steigerwerk. Van het ontwerp tot levering alsmede het monteren van de toe te passen steiger. Hierdoor kan de klant voor al zijn bouw gerelateerde vragen terecht op één adres.

VOOR WIE

Voor zzp’ers, grote aannemers en particulieren, actief binnen de bouwwereld, de civiele sector, de agrarische sector of de industrie. HTI bedient in principe alle segmenten. Dit uitgangspunt vraagt om de aanwezigheid van brede kennis en flexibiliteit gecombineerd met het bieden van maatwerk, in de vorm van specialistische expertise, als dat nodig is. Onze projectleiders stellen samen met onze klant de “diagnose”, waarna indien nodig een collega met specialistische kennis van bijvoorbeeld bekisting, ondersteuning, steigers of bouwliften wordt ingeschakeld om het nodige maatwerk te leveren. Zo krijgt iedere klant een passend advies.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!